KisSecurity is ruim 22 jaar geleden begonnen als een facilitair ondersteunend bedrijf. De hoofdwerkzaamheden bestonden uit een diversiteit aan ondersteunende taken die wij leverden aan verschillende Gemeentelijke en private opdrachtgevers. Terug kijkend was dit een zeer breed pakket aan diensten die soms ter plaatsen werden uitgebreid.

In 2007 hebben wij hier Beveiliging & Bewaking, Honden geleiders, Receptie medewerkers en Huismeesters met succes aan toegevoegd. Ook in de zorg zijn wij vanaf 2020 actief met beveiligingspersoneel.


 

  • Beveiliging en Bewaking met gediplomeerde beambten.
  • Beveiliging en Bewaking met gecertificeerde honden en geleiders.
  • Receptie werkzaamheden (op uw aangeven met of zonder beveiligingsdiploma)
  • Huismeester diensten. (met een technische achtergrond)
  • ConciĆ«rge diensten. (technische achtergrond en beveiligings diploma)
  • Facilitaire dienstverlening. (verschillende ondersteunende functies binnen uw bedrijf)
  • Open en sluitronde  (b.v. pompstations, scholen, Particuliere klinieken, bedrijfspanden etc.)

Onze missie


Zo adequaat mogelijk reageren op de markt en de behoeften van u als klant, waardoor medewerkers van KisSecurity altijd iets toevoegen aan uw onderneming, instelling, school e.d.


Onze aanpak


Na een kennismaking word er een offerte gemaakt die wij vervolgens 3 maanden gestand kunnen doen. De offerte komt tot stand door samen met u te kijken naar wat er nodig is en wat door KisSecurity redelijker wijs geleverd kan worden. Na de opdrachtbevestiging en het bepalen van een startdatum zal KisSecurity leveren wat er afgesproken is.Algemene leveringsvoorwaarden 2023

Bedrijfsvoertuigen & Millieu.


Omdat ons millieu (bijna iedere dag in het journaal) een belangrijk punt voor ons, maar ook voor onze kinderen is, probeert KisSecurity hier zo veel als mogelijk aan te denken m.b.t. onze voertuigen. Onze diesels zijn van het type Euro 6 aangevuld met ad-blue. We tanken met deze voertuigen alleen HVO100 brandstof zodat de uiteindelijke uitstoot bijna nihil is!!

Neem contact op


Mocht er na het lezen van het voorgaande nog informatie gewenst zijn?

Vraagt u gerust! KisSecurity zal zo duidelijk mogelijk proberen te antwoorden. Normaliter heeft u binnen een dag onze reactie.